Βραδιές λογοτεχνίας με την Κέτι Νιζαράτζε

1606905_741663445845422_1144368068_nΣτην Αθήνα, καλεσμένη του πολιτιστικού κέντρου “ο Καύκασος”, βρίσκεται από την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου η γνωστή Γεωργιανή ποιήτρια και καθηγήτρια λογοτεχνίας, Κέτι Νιζαράτζε (ქეთი ნიჟარაძე).

Η κα Νιζαράτζε είναι διδάκτωρ Κλασσικής Φιλολογίας στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Τιφλίδας, καθηγήτρια Λογοτεχνίας στο SEU University της Τιφλίδας, ενώ έχει εξειδικευθεί στην Ομηρολογία. Με την ιδιότητα της ποιήτριας και την ολοκληρωμένη γνώση της για τη σύγχρονη λογοτεχνία, η κα Νιζαράτζε θα βρεθεί κοντά μας σε δύο βραδιές στο πολιτιστικό κέντρο “ο Καύκασος” στις 9 και τις 16 Φεβρουαρίου για να μας μιλήσει για τις τάσεις στη νέα Γεωργιανή λογοτεχνία (πεζογραφία και ποίηση), να μας παρουσιάσει σημαντικά βιβλία και να μας μιλήσει για την ιδιαίτερη σχέση της με την Ελλάδα.

Οι βραδιές αυτές με την κα Κέτι Κιζαράτζε, ανοίγουν έναν νέο κύκλο εκδηλώσεων και διαλέξεων στο πολιτιστικό κέντρο “ο Καύκασος” στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθεί η σύγχρονη λογοτεχνία σε Ελλάδα και Γεωργία και θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μας να σας έχουμε όλους κοντά μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *